Reggel olvastam Ján Slota hazug kijelentéseit, mellyel megint csak fokozza a magyarellenes hangulatot. Ez az ember nem válogat az eszközökben, minden alkalmat megragad arra, hogy nemzetünket gyalázza. Most ez a hazug ember, egy hasonlóan hazug ügy valótlanságain lovagolva teszi mindezt.

Azon gondolkodtam, hogy ez a Slota nevű szarcsimbók miként veszi a bátorságot arra, amit tesz? Most azt szeretné elérni, hogy az ENSZ jobban odafigyeljen ránk, mert mi magyarok, irtjuk a romákat. A kislétai gyilkosság kapcsán meri ezt feltételezni. Úgy, hogy semmilyen konkrét bizonyíték nincs még a gyilkos kilétére vonatkozóan, Slota úr már tudja, hogy magyar elkövetők voltak, akiknek az a célja, hogy szépen, apránként kiirtsák a cigányokat kis országunkban.

Elképesztő. Ez is:

Ezzel a helyzettel nemcsak az Európai Parlamentnek (EP), de az ENSZ-nek is foglalkoznia kellene, mert már nemcsak az emberi jogok megsértéséről, hanem a romák etnikai megsemmisítéséről van szó Magyarországon – közölte az SNS alelnöke, aki szerint az EP-nek azonnal vizsgálóbizottságot kellene létrehoznia. Pucík bírálta a magyar politikusokat, mondván, hogy a hazai problémák helyett a szlovákiai államnyelvtörvénnyel foglakoznak.

Aki ma Magyarországon él, tudja az igazságot. Azt, hogy jóval több roma születik, mint magyar. Azt, hogy milyen atrocitásokat követnek el a romák a nem romákkal szemben. Azt, hogy míg a legtöbb magyar ember dolgozni jár, és próbál boldogulni, addig roma polgáltársaink a mi adónkból híznak, gyarapodnak, mert a munka büdös számukra. Ebben  a kérdésben a magyar állam a bűnös. A mindenkori kormány, ami (azt akartam írni, hogy képtelen, aztán rájöttem, hogy ez nem fedi a valóságot) nem akar olyan intézkedést, törvényt hozni, ami meggátolná azt, hogy az olyan tetves emberek, akik nem hajlandóak dolgozni, ne kaphassanak mindenféle jogcímen segélyeket, amiből vígan elélnek! És ez vonatkozzon romára, nem romára egyaránt!

Ma, amikor  a politikai szereplők nagy része úgy állítja be a dolgokat, hogy „szegény szerencsétlen romák, milyen nehéz is nekik” nehéz szó nélkül maradni! Amikor (mindig) ehhez még a média nagy szereplői (Tv2, RTL Klub kiemelten) ehhez még asszisztálnak is, az pedig már túlmegy mindenen! Ebben az országban minden kisebbség sokkal több támogatást kap az államtól, mint a magyar ember.  Ez régóta így van, s emiatt egyre több feszültség van az emberekben. Senki sem szereti, ha hülyének nézik, az eddigi kormányok pedig ezt tették, és teszik most is a néppel. Csodálkoznak a környező ország tisztelt politikusai, hogy kiélezett a romákkal kapcsolatos helyzet Magyarországon? Személy szerint azt üzenem nekik: foglalkozzanak ők is a saját országuk belügyeivel, és legyenek kedvessek ne alkossanak ellenünk szító, elítélő véleményt, úgy, hogy nem ők élnek együtt az igen nagyszámú, és gyorsan gyarapodó cigánysággal Magyarországon! Rendben, Slota úr?

A tereken masírozó Magyar Gárda, a rendőrség passzivitása, a 64 Vármegye Mozgalom és a Nemzeti Őrsereg hosszú ideje tartó provokációi és megemlékezései az emlékműveknél, a Jobbik és programjának politikai elfogadása, az erőszak és a romák brutális legyilkolása – ez is a mai Magyarország valósága. A meggyilkolt roma anya az utóbbi két év alatt legalább a nyolcadik áldozat.

Tehát erről van szó! Sokak szemét bántja a Magyar Gárda, a Jobbik, a 64 Vármegye Mozgalom, a Nemzeti Őrsereg megalakulása, működése, és elfogadása. Mire számítottak azok, akiknek ez probléma? Talán arra, hogy mi magyarok, a végtelenségig nézzük, hogy miként veszik semmibe odafenn az igényeinket, a véleményünket? A tisztelt kormány mikor akar fellépni a már fentebb említett igazságtalanságokkal szemben? Sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb formálódni fognak olyan tömörülések, melyek el akarják érni azon dolgok megvalósítását, amivel a kormány nem akar foglalkozni, mert nem érdeke, vagy mert más erők nem akarják, hogy foglalkozzon vele. Aztán lehet arról vitatkozni, hogy miért jó, vagy nem jó egy Magyar Gárda, lehet megijedni, hogy „nahát milyen dolgok vannak”. Aztán ki-ki eldöntheti, hogy szerinte az ilyen megalakult formációk jók-e, vagy sem. Egy biztos! Ha igazságosabb vezetése lenne az országnak, nem tartanánk itt! Nem a mondvacsinált, figyelemelterelő problémákkal kellene színészkedve küzdeni, haszonlesve ülni a magasban, és nagy ívben tenni arra, mit szeretne az ország lakossága. Amíg ez a helyzet fenáll, a magyarság veszélyeztetve van. Mi sokkal inkább ki vagyunk téve annak, hogy szép lassan eltűnünk az országból, mint a minket körülvevő, felelőtlenül, segélyre éhezve gyereket tucatszámra ellő romák; vagy az ezerszámra idevándorló, luxus nagyautót birtokló, de vezetni nem tudó távolkeleti polgártársaink.

Egyébként kíváncsi vagyok, mi okozhatja azt, hogy a kislétai gyilkosság kapcsán már 100 millió forint a jutalom, FBI-ügynökök profilozzák az elkövetőket, és minden szervet aktívan mozgósítanak, csak mert az áldozat cigány. Az olaszliszkai tragédiánál miért nem volt ekkora felhajtás? De lehetne más eseteket is mondani… Öregbácsi, aki megelégelte, hogy a cigányok lopják a nehezen megtermesztett zöldséget a saját kertjéből, és a rendőrség nem tesz semmit sem, áramot vezetett a kerítésbe. Egy seggrészeg cigány, aki lopni akart sokadszor, az áramütés következtében elpatkolt. Mi történik? Öregbácsi a bűnös, mert megölt egy embert. Az mellékes, hogy a cigány tolvaj volt, magánterületre tört be. Senki mást – beleértve a semmit nem tevő rendőrséget is – nem terhel felelősség az ügyben, csak Öregbácsit. Szerencse, hogy a végén szegényt nem itélték el, hála néhány józan gondolkodású embernek. Szégyen, hogy itt tartunk!

Igy magyarként kikérem magamnak Ján Slota kijelentéseit! Távolból szeretném őt megkérni arra, hogy hagyjon békén minket, hagyjon fel magyarellenes propagandájával, ami jórészt hazugságon és aljas spekulációkon alapszik. Csak azért kavarja a kavarnivalót, hogy hatalomhoz jusson. Remélem nem fogják hagyni, mert veszélyes lenne!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

1 Comment

  1. Hielo/Ice

    Válasz

    Hát igen, azért örök vita ez, mert mindkét oldalon főként az elfogultak és a szélsőségek ugrálnak. A nagymagyarok a kétségbeesés szülte gyűlölettől vezérelve kivétel nélkül minden romát kiirtanának (azt a kevés tisztességest is) ami nem megoldás, mert attól még több cigány fog bosszút állni, és még több Slota féle fog nyafogni. A másik oldalon a ballibeknél és Slota féléknél ugyanez, csak most talán egy kicsit még inkább túlzásba viszik. Félnek, ezért gyűlölnek. Gyűlölet meg gyűlöleletet szül. És ez kölcsönösen csak ront a helyzeten mindenkinek. Ezt kéne megérteniük. De sajnos még jó ideig nem fogják, nagyon hosszú utat kéne ahhoz megtenni, amíg mindkét oldalon képesek lesznek kicsit átnézni..

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük