Alig várom, hogy vasárnap elmehessek szavazni a Jobbikra! Pedig korábban azt hittem, nem így fogok tenni… Figyelem! Erősen szubjektív cikk következik!

Miért változtattam az álláspontomon? Jó kérdés. Szerintem nem kell részleteznem, hogy miért lehetek több honfitársammal együtt – finoman fogalmazva – csalódott az elmúlt évek alapján. Azt hiszem, nem túlzok, amikor azt mondom, hogy nemcsak szégyenteljes tökölődésből álltak ezek az évek (legyen szó akár a Fidesz-ről, vagy MSZP-ről, esetleg SZDSZ-ről), de a lehető legmélyebbre tolta az országot a pöcébe.

Itt tartunk most.

A Fidesz-nek 1 ciklus, az MSZP-nek 2 ciklus állt a rendelkezésére, az SZDSZ-nek pedig 10 év (különböző időszakokban), hogy bebizonyítsa: ők érdemesek a bizalomra. 1989 óta, több mint húsz év telt el. 20 év!  Ennyi ment el színészkedéssel az ál-rendszerváltás című SAGA-val. A TE és az ÉN életemből. A fiaink, lányaink életét, pedig legalább ennyi év könyörtelen államadóság-törlesztéssel sikerült gyarapítania a T. pártoknak. Persze voltak más résztvevők is. A mostanra amatőr színjátszó-csoport szintre süllyedt MDF, ami ki tudja, miért létezik még – gondolom jól jön a megélhetési politikus állás. Az SZDSZ is elgyengült, szétesett, ők is próbálnak még bohóckodni, és elhitetik önnön magukkal, hogy van még létjogosultságuk. Persze voltak más szereplők is, de a jelenlegi helyzetben szerintem teljesen felesleges felsorolni őket, mozaikszavakkal jól állunk amúgy is.

Mi van egy ideje Magyarországon? Az elmúlt 8 évet a hazugságok,  a hanyatlás, a hazaárulás (főleg pénzért, de elvben is) éveinek nevezem. Az országot kiárulókat, a nép vérét szívókat, az újdonsült vérg*ci kőgazdagokat köszönhetjük az MSZP-nek. Gyalázat, ami ma hazánkban folyik. Már jó ideje eltávolodtak a társadalmi rétegek. Vannak a nagyon gazdagok, és vannak a szegények, illetve a még szegényebbek. Ez nem újdonság, más is mondotta előttem. A legméltatlanabb, hogy aki (általánosítok) ma Magyarországon becsületesen, szorgalmasan dolgozik, az is el van adósodva, és nem tud megélni. Általánosítok, tudom. Ha nem jól gondolom, kézfeltartással jelezd! Na ugye, hogy nekem van igazam!

Talán a Fidesz-kormány alatti időszak jobb volt, érezhetően más volt élni. Persze a mostani időkről lehet mindent mondani, és azt is, hogy válság így meg úgy, meg amúgy… Hazugság! Válság van, ez tény. De 1:100000-hez felteszek 100 forintot, hogy ha minden így menne tovább, nálunk még akkor is válságot kiáltanának, ha már más országban nyomát sem látják.

Durva az is, hogy ha valaki büszke a hazájára, és szereti Magyarországot, ezt esetleg kimutatja öltözetben, zászlókkal, mondanivalóval (úgy, hogy egyébként szólásszabadság van), akkor az már neonáci, radikális , de mindegyhogyandenépellenség, hidd már el Józsi! Bullshit!

Szerveződött egy Civil Mozgalom, amit jó kezdeményezésnek, hitelesnek tartottam. Egy darabig azt gondoltam, ők lesznek a befutók, valóban jó lenne, ha ők lennének a jövő kormánya. Aztán ilyen-olyan okokból kifolyólag (mindenfélét hallani onnan is) változott a véleményem. Ráadásul hiába a hév, nyilvánvalóan nem lehetnek befutók, kormányra úgysem kerülnek, de a parlamentbe biztosan bejutnak.
Így ha tetszik, ha nem, egyetlen ésszerű választás marad, a Jobbik. Persze számomra nem csak mentsvár ők, opció, ha már nincs más a listán. Nevezhetik ijesztően radikálisnak, vádolhatják azzal őket, hogy milyen nézeteik vannak dolgokról. De azért ne feledjük: az elmúlt években a társadalom nagy részét érintő és SÚJTÓ problémákkal kapcsolatban csak porhintést láthattunk. Sőt, az egyik legégetőbb gondot, a cigánykérdést nemhogy nem meri felvállalni a kormány, de a többségi véleménnyel szemben állva helyezkedik, és igazságtalan módon hülyét csinálnak belőlünk, mintha nem lennének nyilvánvaló problémák, illetve a magyar nép romagyilkos, meg kitaszító, és előítéletekkel teli. Kíváncsi lennék, egy 30 perces kulturált (tőlem lehetne hosszabb is, de kb. eddig lenne kulturált) kerekasztal beszélgetésre 5 roma, 5 nem roma emberrel az atrocitásokat illetően. Vérre szomjúhozva várnám Raffael Kevin József élménydús beszámolóját a vele szembeni, nem romák által elkövetett erőszakos cselekményekről, amit hitelesen előadna, én pedig megkönnyezném. De ez csak egy ilyen téma. Senki nem mondja, hogy feltétlenül szélsőséges módszerekkel kell megoldani ezt a problémát, vagy a többit, mégis, ha elismerjük a létezését, máris mumussá avanzsálunk. Legalábbis sokan ezt szeretnék.

A Jobbik mer beszélni a problémákról, amikről egyébként is kellene beszélni. Talán, még megoldást is sikerült végre szülniük a problémákra. Véleményem szerint, pedig amilyen undorító, elkeserítő, kilátástalan lett a magyarországi helyzet, most már csak radikális lépések segítenek. Ha az MSZP nyer, az ország elveszett…

A sok kullancs vérszívó, pedig fél a jobbiktól, mert ha ők vezetnek majd, vége az addigi lopásnak, ingyenélésnek, és vérszívásnak! Ezért, aztán minden módon el akarják lehetetleníteni.  A riporterek kikelve, fröcsögve, teljesen egyéni, egyoldalú (nem a közt tájékoztatni akaró) nézőpontból ugranak a Jobbik torkának egy-egy interjú alkalmával, akár meglovagolva múltbéli apró-cseprő dolgokat. Olyan érdekes és már-már átlátszó módon, ahogy arra más pártnál talán még példa sem volt. Szegény hülyék, nem veszik észre, hogy ezzel nyilvánvalóbbá teszik lejárató kinyilatkozásuk mivoltát…

Legyen itt vége ennek a bejegyzésnek. Zavar van az országban, zavar van sok fejben. Remélem, hogy a Jobbik győz, és végre eljön valamiféle remény, hogy haladhat ez a társadalom más irányba is, előtérbe kerülhetnek a valódi értékek. A Jobbik pedig nem lesz olyan párt, ami csak ígér, de nem valósít meg. Április 11. nem csak egy a választások közül. Vasárnap az eddigi évtizedek legjelentősebb választása lesz. A tét pedig óriási!

Győzzön a Jobbik!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük