Ha valaki már hallott róla, vagy csak véleményre kíváncsi… A következő sorokat nem én fogalmaztam meg, de teljes mértékben egyetértek vele, és alapvetően az összes szakmai alapú állítás az én véleményem szerint is megállja a helyét.

Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája.

Ezzel szemben a tények:

  1. A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen.
  2. A videót állításukkal ellentétben valójában nem küldik sehova. Az a többi videomegosztó oldalhoz hasonlóan a szerverrő van beágyazva. Magyarul sima emailt küldenek és behívják a videót a szerverről.
  3. Állításuk szerint a konkurencia is fizetős és sokkal gyengébb. Nem bír el sok embert, de az övék igen! Ezzel szemben a Youtube és társai ingyens szolgálnak ki több millió embert párhuzamosan.
  4. Az egy időben kiszolgálható videók száma csak szerverkapacitás kérdése.
  5. Állításuk szerint ma már nem küldenek az emberek e-mailt! Pofátlanul hazudnak! Az emailek száma a kezdetek óta folyamatosan nő!
  6. Különböző asztali alkalmazásokkal ingyen és élőben lehet videotelefonálni! Miért használnánk egy videós hangpostafiókot, ha az élő beszélgetés ingyen van?
  7. „A Talk Fusion cég tagja az USA Direct Selling Társaságnak és a Dubai Direct Selling központnak.”  – Szuper. A kutya sem hallott még róluk (már persze azokat leszámítva, akik Talk Fusion tagok. Akit ez megnyugtat az magára vessen.
  8. „Nagynevű referenciái vannak a Talk Fusion-nek.” – Valójában ezek nem léteznek. Az Apple-t szokták emlegetni, de valójában csak annyi álla háttérben, hogy az iStore-ba egy bárki által feltölthető alkalmazást tettek fel a Talk Fusion-höz. Máshol pénzért vesznek PR cikket, de önként még egyetlen komoly piaci szereplő sem írt róluk semmi jót. Használni sem használja egyikőjük sem.
  9. A Talk Fusion felhasználói köre a terjesztő tagokra korlátozódik. Nincsenek se cégek, se agánszemélyek, akik ezért a szolgáltatásért fizetnének! Hiába állítják ennek ellenkezőjét, igazolni nem tudják.
  10. Mivel a mögöttes termék csak álca, értéket nem képvisel, önmagában azt nem veszi meg senki, csak a terjesztési jogot, így aztán a Talk Fusion nem tekinthető MLM-nek. Egyszerű pilótajáték!
  11. A PSZAF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) hivatalból vizsgálatot kezdeményezett a Talk Fusion ellen, tiltott piramisjáték szervezés miatt!
  12. A tagok nagy részének irányába nem történik kifizetés, mert a kifizetési minimumhoz köthető minimális feltételeket nem érik el. A piramis alján vannak a legtöbben. Ők azok, akik csak veszítenek az ügyön.
  13. „Nemzetközi terjeszkedéssel pénzt hoz Magyarországnak.” – Ezzel szemben valójában a semmire fizetnek ki több százan sok száz dollárt (195 vagy 395 dollár belépési díj; 20 dollár havidíj), ami után többségük semmit nem kap vissza. A külföldre kifizetett összegek töredéke az, ami befolyik így az országba. A végeredmény: buknak a tagok, bukik az ország
  14. Hiába bináris piramisról beszélünk. Annak hossza igen korlátos, hisz legkésőbb a 43. szinten véget kell érjen. Ekkor haladná meg a tagok látszáma a föld lakosságának a számát. Hiába mondják tehát, hogy alig pár szint (10-12) van világszinten fölöttünk, mert a potenciális tagokat nézve ez már a piramis alja.
  15. Bob Reina, a Talk Fusion alapítója rendszeres szereplője az MLM, vagy még inkább a pilótajáték világának. Eddig minden szuper rendszere kimúlt! Csak idő kérdése a Talk Fusion mikor fog, ám Bob Reina azalatt igen sok pénzt lehúz az emberekről.
  16. Angol nyelven rengeteg cikk, írás született már Talk Fusion átverés, Talk Fusion panaszok címmel.

A Talk Fusion tehát nem más, mint egy értéktelen termék, amit meg sem próbálnak eladni, csak a terjesztői piramist bővítik horrorisztikus pénzekért. Minden illegális, még a PSZAF is pilótajátékként kezdeményezett nyomozást ellene.

Az eredeti forrás itt található: http://mlm-atveres.blog.hu/2010/12/16/talk_fusion

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük