Persze a DJ némileg túlzás, a felszerelésem és a tudásszintem is igencsak elmarad az „igazi” nagy lemezlovasokétól, de így hív mindenki, ha beállsz a zenei pult mögé, és szóród az áldást.

Úgy hozta az élet, hogy szombat este beugróként, Mezőtúron, az Erőd klubban kellett DJ-nek lennem. A party szombat este 8-tól indult – bár a pörgés csak fél tíztől -, és szombat hajnal 4-ig tartott. Sokan maradtak még volna tovább is, dehát a dolgoknak rendje van, nekünk is fel kellett érni még Pestre (150 km).

A buli nagyon jól alakult, kb. 400 ember volt jelen, ennek jelentős része gyakorlatilag végig mozgásban volt. Nagyon jó érzés volt, bár a kezdet az nem volt izgalom mentes, mert az este úgy lett meghirdetve, hogy óránként más stílusú zenéket játszunk le. Funky, latin, retro-disco-dance (ez 2,5-3 órát ment), rocky, alter-rock volt a sorrend. Ez utóbbival csak ¾ 4-kor kezdtünk foglalkozni.

Olyan pörgés volt, hogy kezdéskor rendeltünk melegszendvicset, aminek utolsó falatait 4 után ettem meg. Remek éjszaka volt, nagy pörgéssel, hálás közönséggel. Köszönöm Mezőtúr!

Ha esetleg érdekelnek képek a buliról, itt találod:
Stílusok éjszakája – 2009. május 30. – Erőd klub, Mezőtúr
Stílusok éjszakája – 2009. január 24. – Erőd klub, Mezőtúr

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük