Szerintem Tollas Roland nevét sokan ismerik. Olcsó (túl olcsó) webáruházakat kínál kéretlen emailekben. Akit több is érdekelne az úriemberről,  keressen rá a nevére, lesz mit olvasni. Én nem foglalok állást mellette vagy ellene, csak tényszerűen írom, amit én észrevettem.

Reggeli email olvasgatás közben botlottam a következőbe:

Jó napot kívánok, webáruházkészítéssel foglalkozom, Kovács István vagyok, többféle Webáruházat tudok ajánlani Önnek ha érdekli mindegyiket nettó 36 ezer forintos áron (egyszeri és végleges költség). Szokott alapfunkciókon túl az áruházak a következőket tudják: bankkártyásfizetés, hirlevél, keresőoptimalizálás,  mobiltelefonos megjelenítés, stb.

Ha kiválasztja bármelyiket, 2 év garanciát, használati utasítást és számlát kap hozzá. Az áruházat szövegszerkesztőhöz hasonlóan tudja kezelni,  termékeiről képeket tölthet fel, s lehetősége van egyedibb külalakot is beállítani a webáruházhoz (háttérszínt, betűtípus, bal és jobb oldal átrendezése stb). A mintákból is különböző színvariációkat tudok ajánlani. Az áruház saját tulajdona  lesz és saját tárhelyén tudja tárolni. Ha nem tud gyorsan dönteni, gyakorlási felületet biztosítok, hogy az áruház kezelésével megismerkedhessen.

Ha egy egyszerűbb joomla-s tipusú webáruház érdekli, ebből szintén többféle típus van és nettó 18 ezer az ára. Garancia, számla, stb. ugyanúgy mint fent írtam. Gyakorlási felületet itt is biztosítok a döntéshez.

Ha érdekli valamelyik, kérem email-ben jelezze: kovacs.istvan.marton@gmail.com Csak a fentieket tudom kínálni, illetve még egyedi arculatú webshopot és weblapot, egyéni árképzés alapján.


Tisztelettel:
István

Utóirat: Érdeklődés esetén kérném jelezni, hogy a 36 ezres vagy 18 ezres webáruházból kér gyakorlófelületet.

Mivel az egész mondanivaló, sőt a levél szerkezete is nagyban hasonlít a korábbi, Tollas Roland által küldözgetett emailekre, gondoltam nyomozok egy kicsit.

Az email technikai fejléce annyi mindent elárul… Nos! A levél a webshopminta.net domaint működtető gépről indult. Ez a domain A GoDaddy által lett jegyezve, de úgy, hogy a tulajdonosa ne látszódjon. Helyette egy direkt ilyen szolgáltatást nyújtó külföldi cég látszik tulajdonosként.

Igen ám, de a levél a 79.120.178.118 IP című géppel lett kiküldve, amin úgy tűnik egyetlen domain működik, ennek a nevét is viseli: mail.honlapkeszites-diakkent.hu.

Ez a domain már ismerős volt (a korábbi Tollas levelekből), és a nyilvántartás szerint nem más a tulajdonosa, mint Tollas Roland,

Aztán lehet, hogy párban dolgoznak, bár inkább olyan illata van a dolognak, mintha a régi név már nem volt jó a sok negatív felhang miatt, így ki kellett valamit találni.

5.00 avg. rating (97% score) - 4 votes

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük