823 évente Feng Shui áldás – pénz áll a házhoz

Kaptam ma egy sokszorosan tovább küldött levelet. Az ilyenek közül ez az új kedvencem... Az üzenet szó szerint idézve ez:
A Kína Feng Shui szerint ez év júliusa "zsák pénz" hava. Azért mert 5 péntek, 5 szombat és 5 vasárnap van július hónapban.Ezzel a jelenséggel minden 823. évben találkozunk. A kínaiak szerint ha elküldöd ezt a barátaidnak, 4. napon pénz áll a házhoz, ha nem kuldod tovább szegény maradsz! Próbáld ki!
  Kérdésem, észrevételeim: Nos, ha 823 évente fordul elő ez a nagy kivételesség - amihez egyébként kétség sem férhet, akkor 1189-ben, 366-ban, i.e. 457-ben (és így tovább) hogyan sikerült megoldani a 4 napon belüli tovább küldést? Úgy értem gyorsan, hogy a kínaiaknak legyen tapasztalata arról, hogy pénz áll a házhoz? Aztán: mivel a Feng Shui a legrégibb alapjaiig visszanézve is i.e. 3000 környékétől létezik, tehát nagyjából 5000 éves,  mindössze 6 alkalom volt ennyire kivételes. 6 alkalom pedig nem ad annyira megbízható tapasztalatot, hogy alapja lehessen annak, hogy én tovább küldjem az ismerőseimnek ezt a hülyeséget. Szerinted?
823 évente Feng Shui áldás – pénz áll a házhoz
0 szavazat, 0.00 átlagos pontszám (0%-ra értékelve)
2 thoughts on “823 évente Feng Shui áldás – pénz áll a házhoz
  1. Mellesleg 2012 júliusában még csak nem is 5 péntek, szombat, vasárnap lesz. De ez nem számít 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.