Galla-Teher hírlevél – rafinált spam

Ebben a pillanatban futott be hozzánk (céges info@ címre) a következő levél. Elsőre azt hittem valami közünk van a céghez, ha már Partnerüknek hívnak, de mégsem...
Tisztelt Partnerünk! Galla-Teher hírlevél – rafinált spam Kérem olvassa el a mellékelt hírlevelünket! Tisztelettel: Galla-Teher Kft.
Majd beleolvasok a mellékelt PDF-be, mely a 20100929_hírlevél-1.pdf becses nevet viseli.
Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Oláh Árpád 2010 szeptember 1-től nem a Galla-Teher Kft alkalmazottja. Innentől kezdve cégünk nevében eljárni, ajánlatot tenni részéről illegális és büntetendő tevékenység.

További újdonságaink, hogy az Iveco, Renault, BAAr hátfal mellett független márkaszervizként is mőködünk. Vállaljuk minden személy és tehergépjármű garanciális, valamint garancián túli javítását, időszakos szervizét is.

Alkatrészbeszerzésünket kissé hosszabb átfutási idővel (1 nap helyett két nap), de jóval olcsóbban kínáljuk vásárlóink részére külföldi beszerzésekből (külföldi gyártóktól szerezzük be döntő többségében).

Kövesse nyomon honlapunkat: ....

Tisztelettel:
Galla-Teher Kft.
Ugye azért érezhető a bujtatott reklám? Nos, ezúton köszönöm a kéretlen reklámlevelet, amit hivatalos hírlevélnek próbálnak álcázni! Így rá lehet fogni, hogy "bocs véletlenül küldtük el Önnek". Lévén, hogy soha, semmilyen formában ezeddig nem voltunk a T. cég partnere, ügyfele. Azt hiszem ez így is marad.
Galla-Teher hírlevél – rafinált spam
0 szavazat, 0.00 átlagos pontszám (0%-ra értékelve)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.