Aggódás a Földért – béta verzió

Talán mindenkit közvetlenül érintett, hogy Budapest életében először szmogriadót rendeltek el. Talán azt is érezzük, hogy elindult a felismerés: drága anyabolygónk nem bírja a végtelenségig, és eljön a nap, amikor vége van, nincs tovább, valami nagyon radikálisra lenne szükség ahhoz, hogy élni tudjunk tovább.   Olyan jó lenne, ha a tisztelt mindenkori döntéshozók - valamint azok a nagyfejűek, akik komoly befolyással élhetnének a környezeti ártalmak ellen -, idejében észbe kapnának, mert vészesen futunk ki az időből. Az sem lenne rossz, ha mindenki kicsit odafigyelne, mi az, amit ő maga egy személyben is megtehet az ügyért! Szerintem valami elindult, most, hogy már ilyen "hírt" is látni:
Hét gramm szén-dioxidot termel egy Google-keresés A Harvard fizikusai kiszámolták, mennyi szén-dioxidot juttat a levegőbe a Google, míg válaszol egy keresésünkre. A Google szerint sokkal kevesebbet.
A baj az, hogy ez még mindig csak az aggódás béta verziója, nem pedig a cselekvés programja... De lehet, hogy csak én parázok.
Aggódás a Földért – béta verzió
0 szavazat, 0.00 átlagos pontszám (0%-ra értékelve)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.